Over Esther

 

Mijn passie? Is om je te inspireren en ondersteunen in het thuiskomen in je lichaam en je lichaam te gebruiken als kompas voor het creëren van een gezond, vitaal, en gelukkig leven dat voldoening geeft.

 

 

Opleiding

In 2003 heb ik mijn Bachelor Social Work (Maatschappelijk Werk en Dienstverlening) behaald aan de Haagse Hogeschool. Vanaf jonge leeftijd ben ik werkzaam geweest in verschillende functies o.a. binnen de (jeugd)hulpverlening, Bureau Jeugdzorg, jeugd GGZ en de gemeente. Na het grootste deel van mijn leven verschillende vormen van dans te hebben beoefend en hierin enige tijd lesgegeven te hebben kruiste in 2007 Nia™ mijn pad. Na mijn vervolg opleidingen in Nia, waarin ik heb mogen studeren met o.a. de grondleggers Debbie Rosas Stewart en Carlos AyaRosas in Amerika, ben ik mij tevens gaan verdiepen in andere vormen van dans, beweging, expressie en lichaamswerk (zie c.v.) Gecommitteerd mijn passie te leven ben ik in 2010 gestart met mijn eigen bedrijf. Een juiste keuze, aangezien mijn liefde en passie voor de dans, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en het verkennen van het innerlijk leven hierin samen komen.

 

Lees HIER meer over mijn ontmoeting met Nia.

Klik HIER voor mijn Linked-In profiel met meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen.

Klink HIER voor mijn CV op het gebied van dans, beweging en persoonlijke ontwikkeling.

 

Visie

Mijn visie is dat wanneer je luistert naar de sensaties in je lichaam, deze serieus neemt en waardeert, deze vertrouwt en er naar durft te handelen, je een leven en lichaam creëert dat waarlijk bij je past en automatisch leidt naar gezondheid, geluk, voldoening en zelfverwezenlijking. Stap voor stap luisterend naar wat goed en passend voelt in het moment, je lichaam gebruikend als kompas.

 

Het lichaam is een enorme bron aan wijsheid en informatie. Wanneer je thuis bent in je lichaam en luistert naar deze wijsheid hoef je niet langer meer buiten jezelf te zoeken naar de antwoorden voor een gelukkig en gezond leven, maar vindt je ze vanbinnen, in jezelf. Dat is mijn inziens de betekenis van 'in je ware kracht staan' en 'jezelf belichamen'!