Embodiment Coaching

Verlang je naar een leven met bezieling, een leven dat voldoening geeft?
Wil je de relatie met jezelf verdiepen?
Wil je meer eigen-liefde ervaren?
Wil je ervaren hoe het is om ‘thuis te zijn’ in je lichaam en je lichaam te gebruiken als kompas op jouw unieke levenspad?
Wil je de wijsheid die je in je draagt ervaren en leren gebruiken?
Wil je ervaren hoe het is om in je ware kracht te staan en in jezelf te geloven?

Wil je bewust en mindful leven en waarlijk kunnen genieten van wat het leven je te bieden heeft?


Wanneer je één van deze bovenstaande vragen met ja kunt beantwoorden dan is Embodiment Coaching wellicht iets voor jou.

Embodiment Coaching is vorm van lichaamsgerichte coaching dat je ondersteunt in het vinden van je eigen antwoorden. Het leert je de van nature aanwezige wijsheid in jou te gebruiken en je ware zelf te belichamen. Embodiment Coaching ondersteunt je om in je ware kracht te staan en volledig tot bloei te komen zodat jij jouw unieke levenspad kan gaan bewandelen en jouw unieke kwaliteiten gaat delen met de wereld. Doen waar je goed in bent en waar je van houdt!

Ik werk vanuit de visie dat iedereen zijn eigen antwoorden in zich draagt. Het kan soms een uitdaging zijn om bij deze antwoorden te komen. Hier begeleid ik je bij en geef je daarnaast de nodige gereedschappen om de verbinding met jezelf te versterken. Ik geloof dat wanneer wij ons innerlijk kompas vertrouwen en gebruiken, naar ons hart durven luisteren, onze eigen weg durven gaan, geloven in onszelf en onszelf liefhebben, we een leven leiden vanuit authenticiteit en bezieling waarmee geluk, gezondheid, welzijn en een gevoel van vervulling vanzelf samengaat.

Embodiment Coaching ondersteunt je bij het leren omgaan met de uitdagingen van deze tijd. Het helpt je om gecentreerd in jezelf en vanuit je eigen kompas je leven vorm te geven.

In een gratis verkennend gesprek zullen we samen onderzoeken of Embodiment Coaching iets voor jou kan betekenen.
Stuur een mail naar info@estherarends.com of vul het contactformulier in en vraag een vrijblijvend verkennend telefonisch gesprek aan.