Nia™ Intensive Training & Educatie

Nia Intensive Training

De Nia Intensive Trainingen zijn gevormd en genaamd naar het systeem van de Oosterse Gevechtssport. Deze trainingen zijn niet alleen geschikt voor het lesgeven in Nia, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dus de training volgen ook al wil je geen lesgeven. De opleiding is opgesplitst in vijf opeenvolgende niveaus. Je begint met de White Belt, vervolgens de Green Belt, Blue Belt, Brown Belt en Black Belt. Er dient minimaal 1 jaar tussen het behalen van een volgende Belt te zitten. Iedereen die in het bezit is van de White Belt kan beginnen met het geven van Nia lessen. Om Nia professioneel te mogen representeren en officieel les te mogen geven dien je een Livelihood Member te zijn.

 

Voor meer informatie over de Nia trainingen klik hier.
Voor specifieke informatie en aanmelding voor de White Belt klik hier. 

 

Ik heb mijn White Belt, Black Belt en verschillende workshops gevolgd bij een top trainer in Hamburg, Duitsland. Haar naam is Ann Christiansen en ik kan haar van harte aanbevelen. Ze geeft trainingen in heel Europa.

Voor meer informatie over haar trainingen en data klik hier

Voor meer info over Ann bekijk haar persoonlijke website klik hier

 

"De inschrijving en het volgen van de Nia White Belt in 2007 is het beste en mooiste cadeau dat ik mijzelf ooit heb kunnen geven. Nog iedere dag inspireert het mij, niet alleen tijdens het lesgeven maar vooral ook daarbuiten". - Esther

 

Nia Educatie for Body + Life

Zou je meer over Nia™ en je lichaam te weten willen komen?

Zou je je Nia practise willen verdiepen?

Klik hier en bekijk en/of download gratis informatie.

 

Boek 'The Nia Technique'

Daarnaast is het mogelijk het boek 'The Nia Technique' te bestellen.

Dit boek geeft o.a. informatie over de filosofie, de basisprincipes, lesopbouw, 52 moves van Nia™. Een handig naslagwerk om je te verdiepen in deze effectieve en unieke bewegingstechniek.

Nia Store

Voor Nia producten, kleding, dvd's, muziek en meer verwijs ik je graag door naar de Nia Store.